Sat. Jul 4th, 2020

fortid

Hvorfor skal vi dra med oss fortiden?

Fortid “produseres” kontinuerlig ettersom tiden går og de færreste tenker på fortid i så små perspektiver så vi skal gjennomgå mye på denne siden av Generasjonen.

Noen slutter å oppleve fortiden i dette sekundet og har bidratt til hvordan vi lager ting, spiser, reiser, bygger, ferierer eller mye annet som nå skaper verdier for framtiden. Det fine er at det fortsatt finnes mennesker som fortsetter å lage ting og gjøre ting på den grunnleggende måten som mennesker alltid har gjort. Mange mener fortsatt at det menneskeskapte er det mest miljøvennlige, holdbare og verdifulle som kan skapes.

Men er det sant? og hva slags løsninger kommer ut av det?

For noen måneder siden var jeg heldig nok til å få en skikkelig prat med noen som jobbet med restaurering av bygninger og kunne fortelle at det var et nesten ubegrenset marked. Mange vil bo på en gammel gård med en annen følelse enn mur eller stål.

DINOSAURER VIKINGER KRIGER HELTER

Vi skal her ha en reise i det som har fått oss dit vi er i dag. Store historiske ting er ikke nødvendigvis gamle ting så her er det om å gjøre å henge med. Fortiden skapes kontinuerlig. Blunker du så bommer du. Heng på!

HK

Loading cart ⌛️ ...